Nene Hatun Anaokulu
Yukarı Mah. Lale Cd. No8 ACIGÖL NEVŞEHİR

VİZYON

“İstiklalden istikbale, Türkiye Yüzyılı’nı inşa edecek, araştıran, tasarlayan, üreten, eğitimin ve yaşamın her alanında sevgi dolu bir ortamda pozitif bakış açısına sahip, saygın, ilkeli, çağdaş, geleceğe ışık tutan mutlu bireyler yetiştirmek”

MİSYON

Türkiye Yüzyılı temelinde Atatürk İlkelerine bağlı, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, vatanını ve ulusunu seven, çağdaş, insani değerlere sahip, sürekli kendini yenileyerek gelişmeleri takip eden, özdisiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan, Türkçe’ye hakim, özgüveni yüksek, kendini gerçekleştirmiş sağlıklı bireyler yetiştirmek.

Normal Öğretim

Öğrenci Servisimiz Bulunmamaktadır

Okulumuz ilçe merkezinde olup, Nevşehir il merkezine 20 km uzaklıktadır.

Nevşehir İli / Acıgöl İlçesi