TARİHÇEMİZ

Okulumuz, Bahçeli mahallesinde bulunan 90 yıl kadar önce yapılmış ve son olarak Acıgöl Halk Eğitimi Merkezi olarak kullanılan daha sonra Bakanlığımız ve Belediyemiz destekleri ile tadilatı yapılan 2 derslikli binada 2011 yılında eğitim öğretime başlamıştır.

Okulumuza ismini veren Nene Hatun; 93 Harbi olarak da bilinen 1877-1878 Osmanlı-Rus Savaşı sırasında Erzurum’daki Aziziye Tabyasının savunulmasında kahramanca çalışarak adını tarihe yazdıran Türk kadınıdır.

2017 yılında yeni yapılan; 750m2 bahçe içerisinde 440m2 alana yapılmış olan zemin artı bir katlı, 5 derslikli, kaloriferli, bodrum katında kapalı oyun alanı ve çok amaçlı salonu bulunan binasına taşınmış olup eğitim öğretim faaliyetlerine devam etmektedir.